Auxilia - Logo

O nama

Zrinka Pavlović

Zrinka Pavlović

Damir Pavlović

Damir Pavlović

Auxilia tim

Obrazovna platforma Inspiring Education & Training

Vjerojatno O Nama najviše govore rezultati koje postižemo koristeći sve strukturne elemente naše obrazovne platforme imena Inspiring Education & Training. Riječ koja nas opisuje u poslovnom smislu jest - OZBILJNOST. Svi rezultati posljedica su ozbiljnog pristupa svim komponentama posla.

Učeći od profesionalaca, s prijateljima i kolegama iz Hrvatske te, u velikoj mjeri preko seminara, sajmova i međunarodnih konferencija od kolega iz svijeta, stvarali smo preciznu obrazovnu platformu kakva treba našim klijentima. Na prezentacijama predstavljamo Inspiring Education & Training.

Pod imenom Auxilia (lat. auxilium - pomoć) radimo od 2010. godine. Supspecijalistički smo orijentirani na testove visokog rizika poput matura i prijemnih ispita, kako za hrvatsku razinu, tako i za onu međunarodnu. Izvrsne rezultate ostvarujemo pri upisima na tzv. Bijele fakultete (medicina, stomatologija, farmacija, veterina), potom na tehničke (FER, FSB, …) i prirodoslovno-matematičke fakultete (PMF).

Održavanja instrukcija za studente i rješavanje problema za njihove ispitne rokove uvelike utječe na Auxilijine pripreme za upis na fakultet. Time naša obrazovna platforma Inspiring Education & Training osvaruje dualnu ulogu: osim priprema za maturu i prijemni ispit naši klijenti dobivaju i prvi polustudentski osjećaj. Zato nam se svidjelo mišljenje bivših Auxilijinih polaznike da su kod nas dobili BAŠ PRIPREME.

Ako Vas zanima ozbiljno te iznenađujuće zanimljivo učenje s nama - kontaktirajte nas!

Za detalje dostupni smo na prezentacijama i sastancima. Ispunjavanjem tablica na stranici "Pošalji upit za ponudu” mi ćemo Vas kontaktirati.

Auxilia

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010