Auxilia - Logo

O nama

Zrinka Pavlović

Zrinka Pavlović

Damir Pavlović

Damir Pavlović

Auxilia tim

Obrazovna platforma Inspiring Education & Training

Vjerojatno O Nama najviše govore rezultati koje postižemo koristeći sve strukturne elemente naše obrazovne platforme imena Inspiring Education & Training. Riječ koja nas opisuje u poslovnom smislu jest - ozbiljnost. Odlični rezultati naših polaznika nastaju zbog ozbiljnog pristupa svim komponentama posla.

Učeći od profesionalaca, s prijateljima i kolegama iz Hrvatske te, u velikoj mjeri preko seminara, sajmova i međunarodnih konferencija od kolega iz svijeta, stvarali smo preciznu obrazovnu platformu kakva treba našim klijentima. Na prezentacijama predstavljamo Inspiring Education & Training.

Pod imenom Auxilia (lat. auxilium - pomoć) radimo od 2010. godine. Supspecijalistički smo orijentirani na testove visokog rizika poput matura i prijemnih ispita, kako za hrvatsku razinu, tako i za onu međunarodnu. Izvrsne rezultate ostvarujemo pri upisima na tzv. Bijele fakultete (medicina, stomatologija, farmacija, veterina), potom na tehničke (FER, FSB, …) i prirodoslovno-matematičke fakultete (PMF).

Održavanja instrukcija za studente i rješavanje problema za njihove ispitne rokove uvelike utječe na Auxilijine pripreme za upis na fakultet. Time naša obrazovna platforma Inspiring Education & Training osvaruje dualnu ulogu: osim priprema za maturu i prijemni ispit naši klijenti dobivaju i prvi polustudentski osjećaj. Zato nam se svidjelo mišljenje bivših Auxilijinih polaznike da su kod nas dobili BAŠ PRIPREME.

Ako Vas zanima ozbiljno te iznenađujuće zanimljivo učenje s nama - kontaktirajte nas!

Za detalje dostupni smo na prezentacijama i sastancima. Ispunjavanjem tablica na stranici "Pošalji upit” mi ćemo Vas kontaktirati.

Auxilia

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010