Auxilia - Logo

Inspiring education & training

U Auxiliji se izvodi interaktivna dinamična nastava potpomognuta tehnologijama iz područja obrazovanja. Na predavanjima ne koristimo statične prezentacije koje se projiciraju pomoću projektora na ploču. Umjesto toga, služimo se interaktivnim pametnim pločama pomoću kojih, uz pripadne softvere, dobivamo dodatnu vrijednost na predavanjima.

Inspiring Education & Training platforma razvijana je tako da postoji bliska i neposredna veza učenika i profesora. U sezoni priprema 2021./2022. provest će se dinamična nastava čije će osobine biti predstavljene na prezentaciji priprema.

Inspiring education & training

Pripreme

Instrukcije

Osim individualnih instrukcija imamo mogućnost rada u malim grupama koje se kreiraju na inicijativu klijenata.

Trajanje termina instrukcija jest 90 minuta. Student ili grupa dobivaju sve potrebno za svladavanje dijela gradiva koje se instrukcijama obuhvaća. Molimo da nas kontaktirate barem pet dana prije održavanja termina instrukcija kako bismo našli obostrano odgovarajući termin.

Ukoliko je više studenata zainteresirano za instrukcije molimo da nas se kontaktira oko dogovora zajedničkog sastanka na kojem se detaljno definira naša usluga.

Online pripreme

Auxilia

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010